Απλή παρακολούθηση

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο:

Φοιτητές ψυχολογίας και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ψυχολογία και θέλουν να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους το σπουδαιότερο και πιο προσωπικό έργο των φοιτητών ψυχολογίας.

Τόπος και χρόνος:

Το συνέδριο διεξάγεται στο Αμφιθέατρο Σάκη Καραγεώργη ΙΙ, στο Νέο Κτήριο του Παντείου Πανεπιστημίου, Συγγρού 136, Αθήνα, από το απόγευμα της Παρασκευής 16/12/2016 έως και το απόγευμα της Κυριακής. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στον ισότοπο του συνεδρίου την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2016.

Κόστος εγγραφής για την παρακολούθηση του συνεδρίου και τρόπος πληρωμής: 

  • Το κόστος εγγραφής για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι 10 ευρώ.
  • Οι ενδιαφερόμενοι απλά να παρακολουθήσουν μπορούν να έρθουν στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, έξω από το Αμφιθέατρο Σάκη Καράγεωργα ΙΙ, και να εγγραφούν για παρακολούθηση, επί τόπου, την Παρασκευή 16/12/2016 μεταξύ 16:00 – 19:00 ή το Σάββατο 17/12/2016, 9:00 – 12:00.  

«Βεβαίωση παρακολούθησης»:

Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν «Βεβαίωση» παρακολούθησης του συνεδρίου υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Οι Βεβαιώσεις θα παραδίδονται στους εγγεγραμμένους συνέδρους την Κυριακής 18/12/2016 από τις 13:00 και μέχρι τη λήξη του Συνεδρίου.

Το e-mail της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου:

 psystudent@panteion.gr

Από την διεύθυνση αυτή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, τη συμμετοχή, το πρόγραμμα παρακολούθησης, τις βεβαιώσεις  κ.α.